Nuorison kalastustapahtuma Pelkosenniemellä

Aika: lauantaina 12.8.2023 klo 11–14
Paikka: Pelkosenniemi, torialue
Järjestäjä: Yli-Kemin kalatalousalue

Yli-Kemin kalatalousalue järjestää nuorison kalastustapahtuman Pelkosenniemen torialueella lauantaina 12. elokuuta kello 11–14.
Tapahtuman aikana peruskouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret sekä heidän vanhempansa pääsevät monipuolisesti tutustumaan kalastusharrastukseen sekä kalatalousalue – ja osakaskuntatoimintaan.

Tapahtumassa mukana ovat järjestäjän lisäksi Lapin Kalatalouskeskus ry, Lapin Vapaa-ajan kalastajat, Sallan Perhokerho, Pyhäjärven osakaskunta, Outdoor Artisans ja Urheilu Sivakka.

Päivän ohjelma on vapaamuotoinen ja aikatauluton. Lapin Vapaa-ajan kalastajat opastavat kävijöitä kalastuksen saloihin. Perhokerholaiset esittelevät perhokalastusta ja näyttävät perhonsidontaa. Osakaskunnan ammattikalastaja esittelee, kuinka kaloja käsitellään. Tapahtumassa on myös maistiaisia kalasta.

Tapahtumassa Lapin Kalatalouskeskus kertoo ja esittelee, mitä tarkoittaa osakaskunta- ja kalatalousaluetoiminta. Myös vesistönhoidosta kerrotaan. Urheilu Sivakka Kemijärveltä esittelee kalastusvälineitä.

Kalastuspäivän järjestämiseen saatiin avustusta kalastonhoitomaksuvaroista Lapin ELY-keskukselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *